1 10 11 12 2 3 4 5 6 7 8 9

Route-beschrijving

De eindbestemming is: Broekstraat 18, 9255 Opstal-Buggenhout, maar hoe er te geraken? Bekijk de overzichtskaart en/of lees onderstaande informatie door.

Met de trein

Neem de trein tot station Heizijde (op de lijn Brussel-Dendermonde - 1 trein om de 2 uur in het weekend) of tot station Buggenhout (op de lijn Dendermonde-Mechelen - 1 trein per uur tijdens het weekend).

Vanaf het station kan je te voet gaan (zie verder voor de wandelroute), maar je kan ook worden afgehaald met onze gratis taxi-dienst, met een maximum van 4 personen tegelijk, mits een telefoontje bij aankomst naar 0476/55 01 44.

Voor meer info over de uurregeling van de treinen, kan je terecht op de website van de NMBS.

Als je vanaf het station van Heizijde wil wandelen, volg dan volgende richtingsaanwijzingen (ong. 2,5 km): (klik op het kaartje om een grote versie te krijgen)

 • Aan het station neem je de Klein Antwerpenstraat (dat is de grote straat, de kleine is doodlopend) in de richting van de bocht. Dat is langs de kant van de spoorweg waar ook het kleine weggeltje ligt (Eeksken).
 • Volg deze weg, die na een tijdje Kakemanstraat zal worden.
 • De Kakemanstraat moet je een tijdje volgen tot je op een T-kruispunt uitkomt, daar ga je naar links (Varentstraat).
 • De Varentstraat volg je weer een tijdje (deze straat heeft een bocht) tot je op een vrij grootkruispunt uitkomt met een aantal cafés erop. Rechts bevindt zich café Pallieter. Je neemt de straat op je rechterkant, de Broekstraat.
 • Het festival vindt plaats in deze straat, iets verder in nummer 18 op je rechterkant.

Wil je wandelen van het station van Buggenhout, dan kan je als volgt gaan (ong. 3,5 km): (klik op het kaartje voor een grotere versie)

 • Aan het station volg je de Kerkstraat in de richting van het centrum, dat is langs de zijde van de spoorweg waar de Stationsstraat ligt (de straat die evenwijdig met de spoorweg loopt).
 • Je neemt de derde straat op je rechterzijde (Stationsstraat inbegrepen), dit is de Schoolstraat.
 • Volg deze straat, die een bocht zal maken, tot je op een T-kruispunt uitkomt. Hier ga je naar rechts (Hanenstraat).
 • Volg deze straat tot je op een vrij groot kruispunt uitkomt met een boom in het midden, daar ga je naar links (Krapstraat).
 • Deze straat dien je een eindje te volgen tot je weer op een vrij groot kruispunt uitkomt. Op dit kruispunt liggen redelijk wat cafës, Malheurken rechts, Pallieter links voor je. Hier ga je naar links (Broekstraat).
 • Het festival gaat in deze straat door op nummer 18, dat is op je rechterzijde.

Met de auto

We raden je aan om een GPS-toestel of een online route planner zoals Google Maps te gebruiken. Het festival gaat door te Broekstraat 18, 9255 Buggenhout. Als je een gewone kaartgebruikt om naar Opstal te rijden, rijd je gewoon naar het centrum van Opstal. De zaal bevindt zich schuin over de kerk. Hieronder is een kleinkaartje. Het kruisje duidt de zaal aan.