1 10 11 12 2 3 4 5 6 7 8 9

Lid worden

Wil je lid worden of je lidgeld vernieuwen?

  • Stort je 15 euro dan ben je A-lid. Dit betekent lid van zowel de Bierpallieters als van Zythos VZW, de nationale confederatie van Bierproeversverenigingen waarbij de Bierpallieters zijn aangesloten, en ontvang je driemaandelijks het tijdschrift 'De Zytholoog'. Je krijg ook korting op de bierfestivals van andere bierverenigingen van Zythos. In dit lidgeld is een verzekering inbegrepen voor alle gezinsleden die deelnemen aan een activiteit van de Bierpallieters.
  • Indien er in uw gezin al iemand A-lid van de Bierpallieters (of een andere vereniging aangesloten bij Zythos) is, kan je nog steeds B-lid worden van de Bierpallieters. Voor een aansluiting als B-lid betaal je 10 euro, ben je lid van de Bierpallieters en krijg je korting op alle activiteiten. Via het A-lidmaatschap van je medegezinslid ben je ook verzekerd op alle activiteiten van onze vereniging.
  • Buitenlandse leden (A-leden) betalen 20 euro.

Alle leden ontvangen uiteraard uitnodigingen voor al onze activiteiten (proeverijen, uitstappen, ...) en kortingen op de deelnameprijs.Graag storten op rekeningnummer IBAN BE97 7512 0834 7249 - BIC AXAB BE22 met vermelding "lidgeld 2020" en je naam. Bent u nieuw als lid, stuur ons dan uw contactgegevens door. U kan ons ook contacteren voor meer informatie.