Gent

We gaan weer op uitstap!!!!
Deze keer gaan we naar onze Oost Vlaamse hoofdstad ... GENT....Het is niet ver maar toch gaan we op tijd vertrekken ..... We komen samen op 9 april 2016 om kwart voor negen zodat we om 09u30 aankomen in de Stadsbrouwerij GRUUT waar we tijdens een rondleiding een drietal biertjes degusteren.
Daarna maken we een korte wandeling langs het Gravensteen, Patershol, de Vrijdagmarkt naar het Groot Vleeshuis waar we een Genste stoverij met krielaardappeltjes en een slaatje voorgeschoteld krijgen. Ook krijgen we een korte Demo over Bierpassie.com en een uiteenzetting over de Brouwerij van Steenberghe (Bios).
Vanaf 14 uur worden we verwacht in de Brouwerij HUYGHE gekend van de Delirium Tremens en Averbode bieren. Na een kleine wandeling door Gent met een koffiestop met een Geraardsbergs mattentaartje of een Aalsterse vlaai worden we verrast door een viertal kleine Gentse bier initiatieven (Crabbelaar, Pils 13, l'Arogante en brij Hedonis voor het proeven van een paar biertjes vergezeld van een Croque Monsieur....
Hierna vertrekken we weer richting Opstal....Prijs voor dit alles.... All In 55euro, voor niet leden 60euro.
We voorzien ook een halte in Dendermonde door de (door de kas betaalde) Bierpallieterbus.
Organisator is Rony Heymans, een van onze Gentse leden.
Terug te Opstal tussen 20 en 21 uur.....