Wildbrook en Wildbrooks

Op" vrijdag "19 februari 2016 om 20 uur gaat onze volgende activiteit door in het zaaltje van " Het Vaatje" gelegen te Lebbeke, Grote Snijdersstraat 97... voor de prijs van 15 euro. Deze activiteit is in samenwerking met de Bier en wijnclub Het Vaatje.
http://www.hetvaatje.be/routebeschrijving/
De bieren worden gesponsord door Groep Duvel en de opbrengst gaat naar het goede doel.
Twee Willebroekenaars, Chris Bauweraerts en Jan Van De Ven, gaan het moto «Wat zou het leven saai zijn zonder Bier en Muziek» gedurende meer dan 3 uur voorde echte liefhebbers in de praktijk omzetten.

Chris Bauweraerts is de medeoprichter van Brasserie d’Achouffe, en sinds 6 jaar geeft hij leerrijke en entertainende PowerPoint lezingen met als onderwerp weinig gekende boeiende geplogenheden en geheimen over de Belgische brouwerijen van DUVEL-MOORTGAT. Er zijn een vijftal proevertjes inbegrepen...
We proeven: Wild Jo, Duvel, Liefmans Kriek Brut, Maredsous, Chateau d'Ychouffe (bier en wijnmost).

Jan Van De Ven, of de « Bruce Springsteen van Willebroek », kent in België zijns gelijke niet om als soloartiest met zijn gitaar « sfeer in de keet » te brengen. Het repertoire van Jan Van De Ven beperkt zich uiteraard niet tot de zanger uit New-Jersey maar is super gevarieerd en ongeëvenaard! Hier worden ook een paar bieren geserveerd. Deze zijn ook inbegrepen in de sponsoring. (Chouffe Houblon)
Beiden besloten om een avondvullend programma samen te stellen :
Wildbrook & Wildbrooks Chris Wildbrook en zijn « Slowbrew » tour en
John Wildbrooks unplugged in concert. Ambiance verzekerd!!!!

Inschrijven voor deze activiteit moet gebeuren voor 14 februari en kan zoals steeds bij het bestuur op bestuur@bierpallieters.be of op 0476/550144 (Pieter).