Uitstap Sint Truiden , Wilderen, Kerkom....

Op zaterdag 11 april 2015 proeven de Bierpallieters nog eens een aantal bieren op verplaatsing.... We gaan op uitstap richting Limburg..............
We spreken af om half negen aan de parking naast de Chirolokalen ( aan het Torenhof) om met de (door de Bierpallieters betaalde) bus om kwart voor negen te vertrekken naar Kerkom (Sint Truiden).
Brouwerij Kerkom (Bink) ontvangt ons met een rondleiding in de brouwerij waar brouwer Mark die, sinds we er de laatste keer geweest zijn, een nieuwe brouwinstallatie gebruikt.
Vandaar gaan we het middagmaal gebruiken in Brasserie Restaurant De Bink, grote Markt Sint Truiden waar we de keuze moeten maken uit volgende hoofdgerechten....
Voorgerecht: Waterkerssoep
Hoofdgerecht: Pladijsfilet/ structuren van kropsla/sesam/kruidenpuree of
Runderstoofpotje met seizoensgroentjes gemaakt met bink bruin (streekbier)
Dessert: Panna cotta framboos/ rode bes/ roze meringue/ passievruchtensorbet

De keuzes van het hoofdgerecht dienen tijdig doorgegeven te worden.
Hierna laten we tijdens een stadswandeling ons eten zakken en begeven we ons naar de Brouwerij Wilderen waar buiten hun bieren ook de gekende Whisky Wild Weasel gebrouwd en gestookt wordt.
Voor we naar huis afzakken gebruiken we er ook nog een soepmaaltijd met nen boterham.

Dit alles voor de prijs van 45 euro voor leden en 50 euro voor niet leden.

Inschrijven voor deze uitstap kan zoals steeds bij het bestuur op bestuur@bierpallieters.be of op 0476/550144 (Pieter) met vermelding van vis of vlees tijdens het middagmaal.
Inschrijven moet gebeuren voor 6 april om de gewenste middagmalen te kunnen bestellen.