Uitstap Zythos Bier Festival

Zoals reeds vermeld gaan we op 26 April 2014 op uitstap richting Leuven…..
We vertrekken om half negen aan de kerk van Buggenhout Opstal naar MEENSEL KIEZEGEM waar we de “Fruithoeve VAN HELLEMONT “gaan bezoeken. Deze 46 ha grote appel- en perenplantage uit het Hageland is gekend voor zijn streekproducten zoals fruitsappen en shakes, fruitconfituren, perenadvocaat, jenevers, likeuren,appelcider , hagelandkoffie enz.
We worden verwacht om 10 uur, de voorstelling van deze plantage met haar zeer verfijnde producten duurt tot 12 uur en daarna genieten we ter plaatse van het middagmaal.
Op het menu staan Kalkoengebraad met een mooie groentenkrans, gebakken appeltjes en gebakken patatjes, als dessert genieten we van ijs met peren en perenadvocaat met een chocoladesausje en koffie. Bij de maaltijd ( die trouwens à volonté is) kunnen we ook genieten van een paar plaatselijke gebrouwen biertjes.
In het plaatselijke winkeltje kan men al deze specialiteiten natuurlijk aan kopen.
Na de maaltijd (14 uur)gaan we voor een paar uurtjes naar het ZYTHOS BIER FESTIVAL in de Brabanthal te Leuven waar de A leden na vertoon van hun lidkaart van ZYTHOS een paar jetons gratis krijgen. We gaan proberen een aantal jetons en de proefglazen op voorhand te bestellen.
Daarom moeten we voor deze uitstap inschrijven bij het bestuur op bestuur@bierpallieters.be of op 0476/550144 (Pieter) tot 21 april 2014.
Na een pitstop proberen we thuis te zijn om ongeveer 20uur.