Kermiscafé

Zoals de vorige jaren openen we ook in 2013 ter gelegenheid van Opstal Kermis ons “KERMISCAFE” in het Molenhuis van de Petattenmolen.
Vanaf dit jaar is de jaarmarkt Opstal afgeschaft. De rommelmarkt zal plaats vinden op zaterdag 28/09/2013 vanaf 8 uur in het vierkant Krapstraat, Broekstraat, Putweg en Petattenmolensite.
Op zaterdag 28 september is het café open ter gelegenheid van de rommelmarkt vanaf 9 uur. Er zal ook een tent met volksspelen aan ons terras opgesteld staan. Vanaf 20 uur zorgt de “The New Orleans Train Jazz Band” voor de muzikale omlijsting. Dit optreden wordt georganiseerd door de planningsraad van de cultuurdienst.
Op Zondag 29 september wordt iedereen uitgenodigd om half elf op het jaarlijks aperitiefconcert van “Het Muziek” dat bij goed weer doorgaat op de binnenkoer van de Petattenmolen. Bij slecht weer zal dit aperitiefconcert doorgaan in de tent naast het Chirolokaal. De Bierpallieters verzorgen het aperitief bij dit evenement. ‘s Namiddags gaat het kermiscafé terug open. Aan drank en amusement zal het hopelijk niet ontbreken, dus kom zeker eens langs!!!
Nog een datum om te onthouden is 9 november. Dan gaan we een stapje in de wereld zetten richting Brugge. Bijzonderheden volgen nog.
Nog een beetje info over onze Klerren, het tweede brouwsel zal te proeven zijn met het Kermiscafé in het molenhuis.
Helpende handen voor het kermiscafé mogen zich melden bij het bestuur op bestuur@bierpallieters.be of vanaf 20 september op 0476/550144 .