1 10 11 12 2 3 4 5 6 7 8 9

Home

Welkom op de site van de Opstalse Bierpallieters! Als bierproefvereniging en onderafdeling van Zythos proberen we dezelfde doelstelling als Zythos na te streven op lokale schaal: de Belgische biercultuur promoten in onze directe omgeving. Hiertoe organiseren we tal van activiteiten gaande van proeverijen over uitstappen tot een bierfestival.

Kust ons pinkes: surf en turf biercruise, niet vies van wat piraterij

Na een tweetal jaren geleden een eerste maal een proeverij georganiseerd te hebben, staan Arne, Ann, Davy en Thierry weer te springen om een nieuwe proeverij in elkaar te boksen. Initieel was deze voor november vorig jaar voorzien, maar door de Corona-omstandigheden uitgesteld tot 23 oktober dit jaar. Onder de naam ‘Kust ons pinkes’ gaan ze ons een ‘surf en turf biercruise, niet vies van wat piraterij’ aanbieden. Ook het bestuur kijkt al nieuwsgierig uit naar wat ze in petto hebben.

De proeverij zal naar aloude gewoonte doorgaan in het molenhuis van de Patattenmolen, aangezien de huidige corona-maatregelen dit toelaten. We starten rond 20u en de prijs is 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden. Om te kunnen inschatten hoeveel hapjes voorzien dienen te worden, willen we graag vragen in te schrijven ten laatste tegen maandag 18 oktober.