1 10 11 12 2 3 4 5 6 7 8 9

Home

Welkom op de site van de Opstalse Bierpallieters! Als bierproefvereniging en onderafdeling van Zythos proberen we dezelfde doelstelling als Zythos na te streven op lokale schaal: de Belgische biercultuur promoten in onze directe omgeving. Hiertoe organiseren we tal van activiteiten gaande van proeverijen over uitstappen tot een bierfestival.

Nieuwjaarsreceptie

Nu 2017 op zijn einde loopt, wensen we jullie vanuit het bestuur van de Bierpallieters fijne feesten toe. Samen willen we binnenkort ook klinken op het nieuwe jaar en daarvoor nodigen we jullie graag uit op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 6 januari vanaf 20u verwelkomen we jullie in het Molenhuis van de Patattenmolen. Bij een kwaliteitsvol biertje en enkele fijne hapjes blikken we terug op 2017 en kijken we vooral uit naar 2018. We staan namelijk te popelen van ongeduld om ons programma voor 2018 aan jullie voor te stellen (in die mate dat de voorzitter er zelfs al een beenbreuk van opgelopen heeft van een gat in de lucht te springen ☺ ).